13 Achterbeen onder brengen

André Geeroms- Frits

Einde africhting

Ik ben niet volledig tevreden met je post betreffende het gebruik van dat achterbeen, Dré. Je springt hier in je redeneringen van het jonge paard naar het heel ver afgerichte paard. De meeste van mijn collega’s kunnen enkel dromen van een piaffe.

Een goede terechtwijzing Frits, zoals vele instructeurs maak ik hier de fout om het eindresultaat als voorbeeld te stellen en over de weg er naartoe wordt met geen woord gerept.

Natuurlijk wordt alles stukje voor stukje opgebouwd gedurende jaren tot er een mooi geheel wordt bekomen.

Voor jou dus ook een fotootje van toen je nog jong en onervaren was (5jaar).

Geëxciteerd

En juist Frits, dit is ook onze mooiste foto van dat moment waarbij je tijdens de prijsuitreiking toch wat geëxciteerd was en meer draagkracht en oprichting vertoont dan tijdens ons normale werk op die leeftijd. Terug tevreden Frits?