24 Verzameling 6 – Labiel evenwicht

André Geeroms – Frits

En wanneer krijg ik de foto met mijn labiel evenwicht te zien Dré?

Et voila Frits, hierbij onze foto A-1 in een mooie ‘verzamelde’ piaffe. Zoals je ziet heb ik mijn blauwe doorschijnende kegel op onze foto geplaatst, en ja, de basis ZY is hier heel klein geworden, waardoor je heel mobiel bent, en juist daarom wensen we jou in de verzameling te hebben.

Op je voorgaande foto in het halthouden staat je achterhand 1.65m achter ons zwaartepunt, en op deze foto is dat maar 0.42m Frits. Zoals reeds eerder vermeld heeft deze kleine basis waarop je staat het voordeel dat je eigen gewicht maar over een kleine afstand dient verplaatst te worden om een snelle voorwaartse of achterwaartse beweging te krijgen.

Ja, ondanks je rechthoekige bouw heb je dus heel veel capaciteit om te sluiten, en dat sluiten noemen wij dan verzameling. Ik ben fier op jouw mogelijkheden Frits.