32 Fouten maken hoort bij trainen

Fouten maken hoort bij trainen, het zijn afwijkingen op het gestelde doel.

En wat ga je over deze foto schrijven Dré, mooie uitgestrekte draf zeker?

Stop er mee Frits, een paard kan niet liegen, daarvoor heb je te weinig ‘zelfbeheersing’ en ‘intellect’.

Als menselijk dier zou ik dat wel kunnen verkopen voor een mooie uitgestrekte draf in de bi-pedale ondersteuning. Maar je gaf hier spontaan je eerste pasje Spaanse stap onder het zadel, terwijl ik verzamelde stap vroeg.

Oei, heb dan heb ik een fout gemaakt Dré. Neen Frits, wij maken geen fouten, ik wil dat ontmoedigend woord niet meer horen hé. Het was een ‘afwijking’ op het ‘verwachte gedrag’.

Jij kan je gedrag wat aanpassen of ik mijn verwachtingen bijstellen, daarover gaan we samen nog eens in debat. Wat je mij met deze foto vertelt Frits is, dat een mooie uitgestrekte draf in je lijf zitten hebt en daar kunnen wij dus aan verder werken.

Zo dat noemt men dan ‘herkaderen’ van een gebeurtenis, een gebeurtenis in een andere context bekijken. Prettig de tonus te zien in al je spieren, ik smelt voor jou Frits.

Meer hippische interesse?

Doorlaatbare dressuurlessen krijgen

Hippische leerboeken lezen

Hippische presentaties voor je vereniging

Meer voldoening zoeken