22 Verzameling 4 – Belasting.

André Geeroms – Frits

En dacht je nu echt dat er iemand geïnteresseerd is in je 15 bladzijden telllende krachten analyse bij verzameling Dré?

Oh, ik heb je al begrepen Frits, ik zal mij tot een paar foto’s met lijntjes beperken en een klein woordje uitleg geven.

Hiernaast een heel mooie foto van jou Frits, maar je staat hier zeker niet verzameld, je staat niet gesloten zou de opmerking van iedere jury zijn en daarbij sta je ook achteraan nog niet vierkant. Maar daarover gaat het hier niet, je staat hier echt in je natuurlijk houding, zoals je ook in de stal zou staan.

Door het tekenen van wat lijntjes, zoals hierboven beschreven, kunnen wij afleiden dat je 74% van de belasting op je voorhand hebt. Duidelijk dus dat de voorhand van een paard gemaakt is om ons gewicht te dragen en de achterhand hoofdzakelijk een stuwende functie heeft om tot voortbeweging te komen.

Ja, ja, ik weet wel dat je ook verzameld kan staan en zelfs bewegend kan je dat al goed, maar dat is voor een volgende post.