Home Over Ons Boeken Management Trainingen Dressuur
Verwen Arrangement
Hippische Workshops Nieuws Links Contact
André Geeroms ontleent zijn analytische geest aan zijn ingenieurs opleiding. Door de Middle Management opleiding aan de Vlerick School werden zijn bedrijfsleiderstalenten verder ontwikkeld.

Als general manager van verschillende industriële bedrijven zoals Seghers better technology (Seghers Group), Ensysta (AVEVE Group) en Fifth Element (Waterleau Group) heeft hij leidinggeven en motiveren gedurende vele jaren succesvol toegepast.

Naast zijn topfuncties in het bedrijfsleven is André Geeroms ook nog steeds zeer succesvol in de hippische sector, dit zowel als ruiter en als trainer.

Hij behaalde het hoogste diploma van BLOSO trainer A aan de Vlaamse trainerschool en verdiepte zich in de psychologie van paarden.

Als actief ruiter slaagde hij erin uit te blinken in verschillende disciplines van de paardensport. Meerdere nationale titels werden door André Geeroms of zijn leerlingen behaald in zowel de eventing, jumping en de dressuur.

De unieke combinatie van mensen- en paardenkennis met zijn analytische ingenieursgeest maakt van hem een veel gevraagd spreker. Al deze wetenschap heeft André Geeroms neergeschreven, en uitgegeven als boek.

Het eerste boek "Beestig africhten" is door het grote succes reeds uitverkocht...

"Als fluisteren niet helpt" is de tweede uitgave en behandelt naast aangeboren en instinctief gedrag ook sportpsychologie en coaching.

De psychologische verschillen tussen paard en mens worden diepgaand uitgespit, terwijl de motiverende gedragstraining voor paard en mens zijn uitgangspunt is.

"Ik behandel mijn medewerkers zoals mijn paarden" is dan ook een gedurfde uitspraak van deze doorwinterde manager. Emotionele intelligentie zowel als manager, als ruiter en als coach hebben steeds zijn doen en laten bepaald.

André Geeroms
als africhter
tijdens levade
in piaffe
tijdens demonstratie